CEE Impact Day

На 22ри и 23ти Јуни 2017, се одржа 6-та по ред годишна конференција CEE Impact Day во Виена. Конференцијата CEE Impact Day ги спојува импакт инвеститорите да го мотивираат, поврзуваат и збогатуваaт импакт екосистемот во рамките на Централна и Источна Европа. На овогодинешниот проширен формат, 200 инвеститори, избрани социјални претпријатија, и глобални засегнати страни во полето на импакт инвестицијата се собрaа во Виена за CEE Impact Day, за да ги истражat зголемените можности за инвестиции и соработка во регионот.

Дел од  овогодинешната конференција беше и Social Impact Lab, со цел да придобиеме глобална експертиза и  различни перспективи, што би ни овозможило да отвориме можности за македонските стартапи, да ги поттикнеме да напредуваат и да ги подобрат своите капацитети со што би станале попримамливи за странски инвестиции во иднина. Како македонски претприемач, Владимир Вуксановиќ го презентираше својот семеен бизнис, Orgalifeпред потенцијални инвеститори и бизнис конекции.

 
 

Social

 
 

Телефон

(+389) 02 52 09 890

 
 

E-mail

impact.hub.skopje@gmail.com

 
 

Адреса

Варшавска,
6-A-1/22,
!000 Скопје