Решавањето на глобалните проблеми, создавањето импакт и  општествено влијание се носечките постулати на нашиот Social Impact Lab. Ние создаваме простор за младите луѓе, потенцијалните социјални претприемачи и стартапите да работат на креирање на нивните идни компании и да го доразвијат својот потенцијал.

Моментално ние работиме во Скопје, Македонија и се обидуваме да го зајакнеме и да го промениме моменталниот еко систем на социјалното претприемништво во земјата. За да го постигнеме ова, нашата Social Impact Lab работи на повеќе програми и проекти насочени кон зајакнување на социјалното претприемништво и унапредување на соработката помеѓу најважните чинители во системот.

Ги покануваме сите кои сакаат да создадат подобар свет да се приклучат на нашата лабораторија! 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НАШИТЕ ПРОГРАМИ
 
 

Social

 
 

Телефон

(+389) 02 52 09 890

 
 

E-mail

impact.hub.skopje@gmail.com

 
 

Адреса

Варшавска,
6-A-1/22,
!000 Скопје