services of the highest quality.

Slider

За нас

Решавањето на глобалните проблеми, создавањето импакт и општествено влијание се носечките постулати на нашиот Social Impact Lab. Ние создаваме простор за младите луѓе, потенцијалните социјални претприемачи и стартапите да работат на креирање на нивните идни компании и да го доразвијат својот потенцијал.

 
Повеќе
 

 

останете во контакт со нас

испратете ни порака

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 
 

Social

 
 

Телефон

(+389) 02 52 09 890

 
 

E-mail

impact.hub.skopje@gmail.com

 
 

Адреса

Варшавска,
6-A-1/22,
!000 Скопје